SKUPŠČINA ŠPORTNE ZVEZE SEVNICA

V petek 14.4.2023 je v konferenčni dvorani Komunale v Sevnici potekala redna letna skupščina Športne zveze Sevnica. Društva in klubi so soglasno sprejeli: poročilo nadzornega odbora, poslovno in finančno poročilo za leto 2022, v nadaljevanju pa tudi poslovni in finančni načrt za leto 2023, ki ga je predstavil predsednik zveze Miran Grubenšek.

V preteklem letu so nekatera društva izrazila željo, da se pridružijo Športni zvezi. Skupščina je po obravnavanju vlog sprejela v članstvo zveze: Kulturno športno društvo Log, Športno društvo Studenec, Namiznoteniški klub Sevnica, Društvo invalidov Sevnica, Športno društvo Blanca in Športno društvo Berglauf Lisca-Sevnica. S potrditvijo novih članic, sedaj Športna zveza Sevnica šteje 28 članic, ki na različne načine skrbijo za razvoj športa v Sevnici.

Za učinkovito uresničevanje načrtovanih nalog v upravnem odboru, so delegati na nadomestnih volitvah potrdili: Alena Žičkarja za podpredsednika zveze in Leo Škornik za članico upravnega odbora.

V razpravi so bili delegati enotnega mnenja, da je v letu 2023 potrebno nadaljevati z uspešnim sodelovanjem z Občino Sevnica in Regijsko pisarno OKS. Potrebno je iskati dodatne finančne vire iz javnih razpisov in v konstruktivnih razpravah pripraviti pobude za sprejetje kompromisnih odločitev pred sprejetjem LPŠ Občini Sevnica.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja