ŠZ tudi LETOS DOBRODELNO ZA DAN ŠPORTA, sredstva zbrana za DI Sevnica

V Športni zvezi Sevnica so tudi letos ob dnevu slovenskega športa organizirali dobrodelni nogometni turnir. Zaradi dežja v septembru na dan športa, sta Športna zveza Sevnica in ŠD Blanca dobrodelni turnir izvedla dne 13.10.2023 na Blanci. Po izredno korektnem športnem igranju, kjer je za red na igrišču skrbel izkušeni sodnik Danijel Lindič, je prvo mesto osvojila Ekipa NMP ZD Sevnica, pred policisti PP Sevnica. Tretje mesto je osvojila ekipa ŠD Blanca, 4. mesto Športna zveza Škocjan in 5. mesto ekipa Športne zveze Sevnica. Najboljši strelec turnirja je bil Alen Rožič ( PP Sevnica) in najboljši golman Tilen ŠKODA ( NMP ZD Sevnica). Naziv najstarejšega igralca je dobil, še vedno športno aktiven Jože Žibert.

Po zaključku bojev na travnatem igrišču in pred prijetnim druženjem vseh prisotnih, so: župan Občine Sevnica Srečko Ocvirk, poslanec v DZS Tomaž Lisec, predsednik KS Blanca Marjan Ločičnik in podpredsednik ŠZS Alen Žičkar, podelili zaslužna odličja.

Turnir je imel dobrodelno noto. Zato je predsednik Športne zveze Sevnica Miran Grubenšek izročil ček za 1000 eur Francetu Boltetu, predsedniku Društva invalidov Sevnica. Zbrana sredstva so prispevali igralci sodelujočih ekip in »manjšina« podjetnikov iz občine Sevnica, ki jim šport v Sevnici in dobrodelnost, nekaj pomenita.

Upravni odbor ŠZ Sevnica se vodstvu ŠD Blanca in vsem sodelujočim, iskreno zahvaljuje za pomoč, da je prireditev dosegla svoj cilj.(MG)

Vir: arhiv ŠZS, okt.2023

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja