USPEŠEN DOBRODELNI TURNIR NA BLANCI

USPEŠEN DOBRODELNI TURNIR NA BLANCI

V petek, 23. septembra, je v sončnem popoldnevu Športna zveza Sevnica na Blanci ob dnevu slovenskega športa organizirala dobrodelni nogometni turnir v igranju malega nogometa.

Tistega popoldneva so se vsi spomnili številnih izjemnih uspehov naših vrhunskih športnikov. Igralci udeleženih ekip Občinske uprave Občine Sevnica, Policijske postaje Sevnica, Zdravstvenega doma Sevnica, Gasilske zveze Sevnica, Študentskega kluba Sevnica, Pravosodnih policistov ZPKZ Dob, Ekipe Trimček in Vodstva Športne zveze Sevnica so si nato nadeli športno opremo in v prijaznem športnem vzdušju ob igranju malega nogometa tkali vezi za povezovanje športa z lokalnimi organizacijami.

Čeprav ni bil cilj merjenje moči, sta se v finalu srečali ekipi Zdravstvenega doma Sevnica in Študentskega kluba Sevnica, zadnji pa so z enim zadetkom več slavili zmago.

Po končanem športnem delu je bilo na vrsti prijetno druženje, na njem pa sta vodstvo Športne zveze Sevnica in župan Srečko Ocvirk udeleženim ekipam podelila spominska priznanja.

Turnir ob državnem prazniku dnevu slovanskega športa je bil tudi letos dobrodelen. Zbrana sredstva udeležencev in dodatne donacije Občine Sevnica bodo izročeni Območnemu združenju Rdečega križa Sevnica. Za to se je vsem v imenu organizacije zahvalila sekretarka združenja Mojca Pinterič Kranjc.

Organizator ŠZ Sevnica se za nesebično pomoč zahvaljuje tudi Kopitarni Sevnica in

Kmečki zadrugi Sevnica.

 

Vir: arhiv, ŠZS mg. Foto: L. Motore

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja